08 Mart 2016 Salı 17:38
Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret etti

Yosunkaya, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Cem Eroğlu ve İlçe Müftüsü Zekeriya Koşun'la şehit geçici köy korucuları Bekir Ünsal ve Gani Koç'un aileleri ve yakınlarıyla görüştü.

Şehit ailelerinin taleplerini dinleyen Yosunkaya, şehit ailelerinin yanında olduklarını belirterek, "Vatandaşımızın güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bize emanet olan şehit eşlerini, annelerini, babalarını, ağabeylerini, kardeşlerini ziyaret ediyoruz. Şehitler ölmez. Şehitler her zaman için ölümsüzdür. Belki ateş düştüğü yeri yakar ama ne onurlu ki herkese şehit olmak nasip olmaz" diye konuştu.

Şehit oğlu Hamit Ünsal ile şehit eşi İnsaf Koç da ziyaretten duydukları sevinci dile getirerek, Yosunkaya ve beraberindekilere teşekkür etti.

Yosunkaya ve beraberindekiler, daha sonra Ünsal ve Koç'un kabrine giderek dua etti.
 

Dünya Kadınlar Günü

Dünya Kadınlar Günü

Dünya Kadınlar Günü

Dünya Kadınlar Günü

Son Güncelleme: 08.09.2016 18:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.