02 Haziran 2015 Salı 16:30
Arguvan Kaymakamı Yosunkaya, mahalleleri gezdi

Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, ilçedeki Asmaca, Ömerağa, Tatkınık, Hakverdi, Çevreli ve Güveçli mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Yosunkaya, altyapı hizmetlerinin Büyükşehir Belediyesince verildiğini hatırlatarak, Kaymakamlık olarak vatandaşların taleplerinin ilgili yerlere ulaşmasını sağlayacaklarını söyledi.

Eğitim, sağlık, güvenlik, tarım, sosyal, kültürel faaliyetler ve sosyal yardımlaşma kapsamındaki konularla kendilerinin ilgilendiğini kaydeden Yosunkaya, "Bazı vatandaşların taleplerini not aldık. Bu bizim görevimiz. Bize gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Kapımız hepinize açık. Bir sorununuz, bir sıkıntınız olduğunda mutlaka bize gelin" dedi.

Çevreli Mahallesi'nde İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan halıcılık kursunda da incelemelerde bulunan Yosunkaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hafız İmer'den kurs hakkında bilgi aldı, kursiyerlerle sohbet etti.

Yosunkaya'ya ziyaretleri sırasında İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Özcan Durmaz, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Gazi Karadağ, Arguvan Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Tabibi Sümeyye Yılmaz, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şengül Uşen de eşlik etti.

Son Güncelleme: 02.06.2015 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.