24 Nisan 2015 Cuma 11:44
Arguvan Kaymakamı Yosunkaya'dan kız öğrenci yurduna ziyaret

MALATYA (AA) - Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Arguvan Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret etti.

Yurtta öğrencilerle sohbetinde üniversite hayatından anılar anlatan Yosunkaya, öğrencilere öğrenim hayatlarında fırsat buldukça kitap okumaları ve sosyal aktivitelerde bulunmaları konusunda tavsiyesinde bulundu.

Yosunkaya, kız öğrencilerinin tüm sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirterek, "Onların rahat ve güvenli bir yerde kalmasını sağlamak bizim için bir görevdir. Fakat sizler de size verilen emekleri görmemezlikten gelmemeniz lazım. Ailelerinizi ve bizi hayal kırıklığına uğratmayın. Sizlerin iyi üniversiteler kazanmanızı temenni ediyorum. Geleceğin Türkiye’sini sizler inşa edeceksiniz. Dolayısıyla zamanınızı iyi değerlendirmelisiniz" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özmen Düz ise ilçe kaymakamının eğitim konusunda tüm okullara destek vererek her zaman yanlarında olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından kaymakamlık tarafından öğrencilere çiğköfte ikram edildi.

Ziyarette, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Yay ve Hafız İmer, Arguvan Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Aziz Ayaz yer aldı.

Arguvan Kaymakamı Yosunkaya'dan kız öğrenci yurduna ziyaret

Arguvan Kaymakamı Yosunkaya'dan kız öğrenci yurduna ziyaret

Son Güncelleme: 24.04.2015 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.