09 Nisan 2016 Cumartesi 15:58
Arguvan'a Gençlik Merkezi Yapılacak

Ataşehir Malatyalılar Derneğinin (ATAMAD) Gençlik Merkezi Projesi'ni hayata geçirmek için Arguvan’da arazi bakıldı.

Arguvan'da yapılması planlanan Gençlik Merkezi Projesi için Devlet Su İşleri 92. Şube Müdürlüğünde, Şube Müdürü Kenan Karabulut, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ve ATAMAD Başkanı Himmet Kaya ile yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantı düzenlendi.

Toplantının ardından Gümüşlü Mahallesi'nde arazi için yer tespiti yapıldı.

Gençlik Merkezi Projesi'nin Arguvan’a yapılması noktasında gerekli işlemleri yapmak için büyük bir çaba harcadıklarını belirten Belediye Başkanı Kızıldaş "Bizim için önemli olan bu projeyi Arguvan’a kazandırmak istiyoruz. Ataşehir Malatyalılar Derneği yönetimine ve Dernek Başkanı Himmet Kaya’ya teşekkür ediyorum. Arazi için yetkililerle birlikte yer bakıyoruz. Uygun bir arazi bulunduğu takdirde Arguvan’a bölgede önemli bir ihtiyaca hitap edecek olan gençlik projesini kazandırmış olacağız.” diye konuştu.

Yapılması planlanan gençlik merkezinde, bilim merkezi, spor salonu, eğitim sınıfı, etüt, okuma salonu, bilgisayar salonu, model uçak atölyesi, resim, film, tiyatro, dans, fotoğraf atölyeleri, su sporları merkezi, psikolojik danışma merkezi, kariyer merkezi ve ziraat eğitim alanları yer alacak.

Son Güncelleme: 10.04.2016 14:27
Anahtar Kelimeler:
ArguvanGemçlik Merkezi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.