20 Nisan 2016 Çarşamba 17:43
Arguvan'da 'Sanatla Yaşayıp, Sporla Coşan Bir Gençlik' Projesi

Arguvan ilçesinde, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen, "Sanatla yaşayıp, sporla coşan bir gençlik" projesi kapsamında Darende ilçesine gezi düzenlendi.

Proje kapsamında ilçede çalışan İŞKUR personeli, Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri ve istekli vatandaşların katılımıyla 90 kişilik kadınlardan oluşan kafile ilk gezisini Darende ilçesine yaptı.

İlçe Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, uğurlama töreninde yaptığı konuşmada, geziye katılanlar arasında Darende'ye daha önce hiç gitmemiş kişilerin de bulunduğunu belirterek, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Yosunkaya, ayrıca bu kafilenin ardından öğrenciler için Elazığ, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Nevşehir, Denizli, Balıkesir, Çanakkale, İstanbul'a gezi düzenleneceğini söyledi.

Arguvan'da

Arguvan'da

Son Güncelleme: 20.04.2016 20:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.