07 Nisan 2016 Perşembe 11:08
Arguvan'da Tarımsal Projelere Yoğun İlgi

Arguvan ilçesinde tarımsal projelere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Arguvan Belediyesi, Arguvan Ziraat Odası ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı işbirliğiyle uygulanan arıcılık ile aspir bitkisi tanıtımı ve ekimi kursuna çiftçilerin katılımının yüksek olduğu belirtildi.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Arguvan Belediyesi olarak tarım ve bahçeyle uğraşan çiftçilerin her zaman yanında olduklarını söyledi.

İmkanları ölçüsünde çiftçilere yardım etmeye ve yanlarında olmaya devam edeceklerini belirten Kızıldaş, "Arguvan ekonomisinde tarım ve çiftçiliğin temel teşkil ettiğinin bilincindeyiz. Arguvan Ziraat Odasının tarım ve hayvancılık konusundaki projelerini takip ediyoruz. Bu yıl yapılan çalışmalarla geçen yıllara göre önemli farklılıklar olduğu aşikar. Bu vesileyle ziraat odası başkanımıza, ilçe tarım müdürlüğümüze, büyükşehir tarımsal kalkınma müdürlüğüne de çalışmalarından ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 08.04.2016 11:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.