25 Mayıs 2016 Çarşamba 17:13
Arguvan'da Tübitak Bilim Fuarı

Malatya'nın Arguvan ilçesinde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.

Arguvan İmam Hatip Ortaokulu ve Tatkınık Yatılı Bölge Ortaokulunda düzenlenen ve öğrencilerin projelerinin yer aldığı fuarın açılışını Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya yaptı.

Daha sonra öğrenciler, projelerini anlattı.

Fuarda, mühendislik ve tasarım, uzay ve havacılık, matematik, kültür ve edebiyat, biyoloji, boyama sanatı ve spor alanları olmak üzere 58 proje yer aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özmen Düz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilere bilim ve bilimsel gelişmeleri sevdirmek istediklerini belirterek, "Onlara hayal ettiklerini yaptırmaya çalıştık. Bu şekilde öğrencilerimize hayal sınırlarını göstermeye çalıştık. Bu projeleri çocuklar kendileri yaptıkları için ileride daha büyük projelere girmekten çekinmeyeceklerdir." diye konuştu.

Fuara, İlçe Emniyet Amiri Göksel Akar, Garnizon Komutanı Üsteğmen Cem Eroğlu, veliler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Fuar iki gün açık kalacak.

 

Arguvan'da Tübitak Bilim Fuarı

Arguvan'da Tübitak Bilim Fuarı

Son Güncelleme: 27.05.2016 19:31
Anahtar Kelimeler:
TÜBİTAKFUARArguvan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.