27 Ocak 2016 Çarşamba 15:23
Arguvan'dan Kısa Kısa

 Malatya'nın Arguvan ilçesinde eğitim öğretim yılı birinci yarıyılı değerlendirme toplantısı düzenlendi

Arguvan Çok Programlı Lisesinin salonundaki toplantıda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Özmen Düz, yoğun geçen bir dönemi kapattıklarını belirterek, tüm çalışanlara teşekkür etti.

Düz, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında gösterilen başarıdan dolayı öğretmen ve idarecileri tebrik etti.

İlçe olarak hedeflerinin en üst sıralar olduğunu belirten Düz, bu amaca ulaşmak üzere çalıştıklarını söyledi. En büyük destekleyicilerin öğretmen ve idareciler olduğunu dile getiren Düz, başarıda büyük katkısı olan Kaymakam Selçuk Yosunkaya'ya teşekkür etti.

Toplantıya eğitim yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

- Öğretmen ve idarecilere iş güvenliği ve sağlığı eğitimi

Arguvan'da görev yapan öğretmen ve idareciler için iş güvenliği ve sağlığı semineri organize edildi.

Eğitim, iş güvenliği ve sağlığı uzmanı Uğur Atabay tarafından verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özmen Düz, çalışanların iş sağlığını önemsediklerini belirterek, kurum olarak çalışanları karşılaşabilecekleri her türlü riske karşı bilgilendirmek istediklerini söyledi.

Düz, bu yöndeki faaliyetlerin belli aralıklarla yapılacağını hatırlattı.

Son Güncelleme: 27.01.2016 20:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.