15 Mayıs 2015 Cuma 19:56
Arguvanlı öğrencilerden Gaziantep gezisi

MALATYA Malatya'nın Arguvan ilçesinde öğrenciler için Gaziantep gezisi düzenlendi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Arguvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen gezi programı kapsamında Arguvan Çok Programlı Anadolu Lisesi'den 37 öğrenci Gaziantep gezisine katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özmen Düz, yaptığı açıklamada, öğrencilerin Gaziantep tarihi ve turistik mekanlarını gezdiklerini söyledi.

Gaziantep'e iki günlük gezi düzenlediklerini belirten Düz, "Bu gezide amacımız projedeki öğrencilerimize Gaziantep’i gezdirmek, öğrencilerimizin tarihi ve kültürel değerlerimiz hakkındaki bilgi dağarcıklarını geliştirmekti. Bunu başardığımızı düşünüyorum. Gezi boyunca ve sonrasında öğrencilerimizin gözlerindeki ışıltı ve mutluluk gözlendi. Çektiğimiz yorgunluğa fazlasıyla değdi" diye konuştu.

Düz, verdiği desteklerden dolayı Kaymakam Selçuk Yosunkaya'ya öğrenci ve öğretmenleri adına teşekkür etti.

Arguvanlı öğrencilerden Gaziantep gezisi

Arguvanlı öğrencilerden Gaziantep gezisi

Son Güncelleme: 15.05.2015 19:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.