29 Nisan 2016 Cuma 18:13
Arguvanlı Öğrencilerden Nemrut Gezisi

Malatya'nın Arguvan ilçesinde hazırlanan proje kapsamında öğrenciler Nemrut'u gezdi.

İlçede ortaöğretim 12.sınıf öğrencileri, Arguvan Kaymakamlığı tarafından hazırlanan ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü ''Sporla Gelişip Sanatla Coşan bir Gençlik''adlı SODES projesi kapsamında Nemrut Dağı Milli Parkı ve diğer tarihi yerlerin görülmesi amacıyla düzenlenen geziye katıldılar.

Gezinin ilk durağı Adıyaman Pirin Antik Kenti oldu. Burada kaya mezarlarını görüp inceleyen öğrenciler sırasıyla, Karakuş Tümülüsü, Cendere Köprüsü ve Nemrut Dağı'nı ziyaret ettiler.

Gezi programıyla ilgili konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Özmen Düz, öğrencilerin LYS öncesi stres atmaları, tarihi ve kültürel değerleri görmeleri açısından önemli olan bu gezilerde katkısı olan başta İlçe Kaymakamı Selçuk Yosunkaya ve proje koordinatörü Yıldırım Kurtulmuş olmak üzere emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti.

Gezide öğrencilere İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Yay da eşlik etti.

Son Güncelleme: 30.04.2016 16:11
Anahtar Kelimeler:
ArguvanNemrut Gezisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.