21 Mayıs 2016 Cumartesi 13:23
Atletizm Türkiye Şampiyonasına Katılan Sporcular Çakır'ı Ziyaret Etti

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Atletizm Türkiye Şampiyonasında dereceye giren Malatya Büyükşehir Belediyesi engelli sporcuları, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, gülle, cirit, disk atma ve koşu yarışmalarında dereceye giren Malatya Büyükşehir Belediyesi Engelli sporcuları Çakır'ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyarette Çakır, 6-7 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen spor müsabakalarında dereceye girerek toplamda 6 altın, 8 gümüş ve 4 bronz madalya kazanarak Malatya'ya dönen sporcuları tebrik etti.

Çakır, "Güzel bir başarı kazandınız ve bizleri sevindirdiniz. Altı altın, 8 gümüş ve 4 bronz madalya, bu gerçekten bir takım başarısı. Bu konuda göstermiş olduğunuz azim ve gayret gerçekten çok önemli. Bizlere düşen de sizlere güzel ortamlar hazırlayabilmek. Spor yapabileceğiniz alanları inşa edebilmek ve sizlerin hizmetine sunmak. Gerçekten güzel bir başarı kazanmışsınız sizleri tebrik ediyorum. Türkiye Şampiyonasında bu başarıyı yakalamak büyük bir gayret ve çabayı gerektiriyor, bunu başardığınız için sizleri tekrar kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Tekerlekli sandalyeli milli atlet ve aynı zamanda gönüllü olarak Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol ve Atletizm takımlarına antrenörlük yapan Ramazan Çuğlan ise şunları kaydetti:

"Antalya'da düzenlenen yarışmaya katılan 8 sporcumuz, 6 altın, 8 gümüş ve 4 bronz madalya alarak başarılı bir şekilde Malatya'ya döndü. Amacımız daha çok gence ulaşarak gençleri sosyal hayata adapte edecek böyle bir aktivitenin içine katmaktır. Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'a çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra vereceği desteklere de teşekkür edeceğiz. Malatya her zaman önde olacak inşallah."

Çakır, Antalya'daki spor müsabakalarından başarıyla dönen sporcuları altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Atletizm Türkiye Şampiyonasına Katılan Sporcular Çakır'ı Ziyaret Etti

Atletizm Türkiye Şampiyonasına Katılan Sporcular Çakır'ı Ziyaret Etti

Son Güncelleme: 21.05.2016 21:28
Anahtar Kelimeler:
ZiyaretMalatyaSporcu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.