24 Aralık 2015 Perşembe 18:18
Başarılı sporculardan Tatlı'ya ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Tatlı, Sırbistan'ın Zrenjanin kentinde organize edilen 17. Balkan Tekvando Şampiyonası'nda şampiyon olarak altın madalya alan Ayfer Menekşe ile 23-25 Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul'da tertiplenen ve 13 ülkenin katıldığı Uluslararası Cumhuriyet Güreş Turnuvası'nda derece yapan öğrencileri ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

İki ayrı branşta ter dökerek kendilerine mutluluk yaşatan ve bu önemli başarıda katkısı bulunan herkesi gönülden tebrik eden Tatlı, "Farklı branşlarda sportmenlik kuralları içinde, sağlığa, birlik ve beraberliğe, kardeşliğe, dostluğa dayanan ahlaki değerlerle yetişen sporcularımızın elde ettiği bu başarılar, geleceğimizi bu günden kuruyor" ifadesini kullandı.

Tatlı, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Son Güncelleme: 24.12.2015 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.