12 Ağustos 2015 Çarşamba 19:11
Başkan Çakır Halep Caddesi'nde incelemede bulundu

MALATYA - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Halep Caddesi'nde incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, beraberinde Genel Sekreter Arif Emecen, Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, Aslanbey Mahalle Muhtarı Teyfik Sağlam ve ilgili daire başkanları ile Halep Caddesinde sürdürülen çalışmaları inceledi.

Malatya merkezde birçok caddede çalışmalar yapacağını ifade eden Çakır, Halep Caddesi'nde kaldırım ve yol çalışmalarına başlandığını ve buradaki çalışmaları tamamlandıktan sonra Mimar Sinan Caddesinde çalışmalara başlanacağını aktardı. Çakır, şöyle devam etti:

"Bu bölgemiz hem trafik hem de yapı yoğunluğunun çok olduğu bir bölge. Caddelerimizde başlatılan yenileme çalışmalarında cadde genişliği, konut, araç ve insan yoğunluğu dikkate alınarak projeler hazırlanmaktadır. Bu bölgemizde yaklaşık 3 kilometrelik bir yenileme çalışması yapılacaktır. Büyükşehir Belediyesi olarak caddelerimizde yapmış olduğumuz yenileme çalışmalarında TEDAŞ ve Telekom gibi alt yapı çalışmaları yapan kurum ve kuruluşlarla istişareler yapılarak çalışmalar sürdürülmektedir. Çalışmalar sırasında vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz."  

Başkan Çakır Halep Caddesi'nde incelemede bulundu

Başkan Çakır Halep Caddesi'nde incelemede bulundu

Son Güncelleme: 12.08.2015 19:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.