25 Ocak 2016 Pazartesi 13:58
Başkan Çakır, Yaşam Ve Spor Merkezini İnceledi

  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yaşam ve Spor Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Çakır, beraberinde Genel Sekreter Arif Emecen ile 53 dönüm alan üzerine inşa edilen Yaşam ve Spor Merkezi'ni inceledi.

Çakır, merkezin Türkiye'ye örnek olacak bir proje olduğunu belirterek, vatandaşların bu sayede birçok spor aktivitesini aynı anda yapma imkanı bulacağını kaydetti.

Yüzme havuzları, Türk hamamı, sauna, fitness, tenis, bilardo salonları, açık ve kapalı kafeteryaları, voleybol, basketbol, futbol ve tenis kortlarının bir arada bulunduğu çok güzel bir tesisi kente kazandırdıklarını aktaran Çakır, şöyle devam etti:

"Önemli projelerimizden olan Yaşam ve Spor Merkezi için yaklaşık olarak 22 milyon lira civarında harcama yapıldı. Merkezimiz Malatya'nın sosyal ve kültürel hayatına önemli bir katkı sağlayarak yaşam standartlarını yükseltecek. Birkaç ay içerisinde açılışını yapacağımız merkezimiz Türkiye’de örnek gösterilecek bir projedir."

Kaba inşaatı ve inçe işçiliğin tamamlandığı merkezin tefrişat malzemelerinin alımlarının yapıldığını aktaran Çakır, montaj işlemlerinin tamamlanmasının ardından merkezin vatandaşların hizmetine sunulacağını bildirdi.

Başkan Çakır, Yaşam Ve Spor Merkezini İnceledi

Başkan Çakır, Yaşam Ve Spor Merkezini İnceledi

Başkan Çakır, Yaşam Ve Spor Merkezini İnceledi

Son Güncelleme: 25.01.2016 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.