15 Haziran 2015 Pazartesi 18:12
Başkan Eser, Kadın Konukevinde incelemelerde bulundu

MALATYA - Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, ilçedeki Kadın Konukevinde incelemelerde bulundu.

Darende Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye ve Darendeliler Sağlık ve Eğitim Vakfınca yapılan Kadın Konukevinde kadınlarla bir araya gelen Eser, konukevinin sosyal etkinliklere açık bir merkez olduğunu belirtti.

Eser, Kadın Konukevinin kırsaldaki mahallelerden ilçeye alışveriş, tedavi, muayene ve değişik ihtiyaçları için gelen kadınların dinlenebildiği, bebekleriyle ilgilenildiği bir merkez olmasının yanı sıra, ilçede ikamet eden hanımların da toplantılarını yapabildiği, eğitim faaliyetlerini yürüttüğü bir mekan olduğunu vurguladı.

Konukevinde çeşitli kurslar da açılacağına değinen Eser, "Bu kurslara devam eden kadınlar, ev ekonomilerine küçük katkılar sağlayabilir" ifadesini kullandı.

Eser, yaklaşan ramazan ayına dikkat çekerek kadınların konukevinde mukabele ve dini eğitim programı düzenlemesi için İlçe Müftülüğü ile görüştüklerini kaydetti.

Başkan Eser, Kadın Konukevinde incelemelerde bulundu

Başkan Eser, Kadın Konukevinde incelemelerde bulundu

Son Güncelleme: 15.06.2015 18:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.