08 Temmuz 2015 Çarşamba 23:05
Başkan Polat, yatırımları denetledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kadiruşağı Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Polat, mahallelerde sürdürülen yol açma, asfaltlama, kaldırım, kilit taşı uygulamaları ile devam eden inşaatları denetledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Polat, kırsal mahallelerde yaptıkları çalışmalara önem verdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

 "Kadiruşağı Mahallesi'nde muhtarların ve vatandaşların talebi doğrultusunda ana cadde ve ara sokaklara kilit taşı uygulamasını tamamladık. Bilindiği üzere 2015 yılının ilk aylarında doğal taş ve kilit taşı uygulaması için ihalemizi yapmıştık. Bu ihale sonucunda doğal taş uygulamaları bazı mahallelerimizde devam ediyor. Kilit taşıyla ilgili ihalede belirtilen metrekareyi tamamlamış durumdayız. Bugüne kadar 100 bin metrekare kilit taşı döşedik. Kırsal mahallelerimizde yaptığımız inceleme ve çalışmalara önem veriyoruz, buralara el atmaya gayret ediyoruz." 

Kadiruşağı Mahalle Muhtarı Abdullah Baki Arslan ise son yapılan kilit taşı çalışmasından sonra mahallenin ana cadde ve ara sokaklarının temizlendiğini belirterek, Polat'a teşekkür etti.

Son Güncelleme: 08.07.2015 23:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.