05 Nisan 2016 Salı 16:38
Battalgazi Belediyesi Asfaltlama Çalışması

Battalgazi Belediyesince asfaltlama çalışmalarına devam ediliyor.

Battalgazi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçeye bağlı Battalgazi Mahallesinde sıcak asfalt, Göztepe Mahallesinde ise frezeyle kazı çalışmaları yapıldı.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Battalgazi Mahallesi Boy Beyi Sokak’ta sıcak asfaltlama çalışması yaptı. Yaklaşık bir kilometrelik sokakta yapılan sıcak asfalt sonrası Boy Beyi Sokak modern bir görünüme kavuştu.

Boy Beyi Sokak’ta ikamet eden Recep Seren, yapılan hizmetten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ben 5 yıldır burada yaşıyorum. Battalgazi Belediyesi’ne getirdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yapılan hizmetlerden dolayı memnunuz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” ifadelerini kulladı.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Göztepe Mahallesi Şahbaz Sokakta ise frezeyle kazı çalışması gerçekleştirdi.

Frezeyle yapılan kazı çalışmalarının ardından sokakta sıcak asfalt çalışması yapılacak.

Son Güncelleme: 05.04.2016 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.