23 Şubat 2016 Salı 17:53
Battalgazi Belediyesine Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi

Battalgazi Belediyesi, TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi aldı.

Battalgazi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belgenin alınması dolayısıyla Battalgazi Belediye Meclisinin toplantı salonunda düzenlenen törende konuşan TSE Malatya Belgelendirme Müdürü Eraslan Yılmaz, müşteri memnuniyeti yönetim sistemiyle daha iyi bir hizmet anlayışının yerleşmesinin öngörüldüğünü belirtti.

Yılmaz, Battalgazi Belediyesini 3 gün yoğun bir denetim süreci geçirdiklerini kaydederek, belgenin hayırlı olmasını diledi.

TSE Grup Başkanı Mesut Duru da alınan belgenin önemli olduğunu ifade ederek, "Tüm bu talep ve isteklerin tek tek kayda alınıp sonra talep sahibine geri dönülüyor. Sonuç hakkında bilgi verilmesi ve yapılacak iyileştirmelerin memnuniyet oluşturup oluşturulmadığının sorulması ve tüm bu süreci takip etmek hiç kolay bir şey değil. Tekrar Sayın Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum" açıklamasında bulundu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da belediye olarak TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi alan Türkiye'deki ilk 10 belediye arasında yer aldıklarını bildirdi.

Vatandaş memnuniyetini hedef aldıklarını vurgulayan Gürkan, "Belgenin alınmasının ardından günde en az 60 civarında teşekkür mesajı geliyor. Demek ki burada bir disiplin, bir hiyerarşi gerçeği ortaya çıkıyor. Olumsuzluk ortaya çıkarsa ilgili birimlerin kendilerini bir sorgudan geçirmeleri gerekir" ifadelerini kullandı.

Başarının ekip işi olduğunu belirten Gürkan, belediye çalışanlarına özverileri için teşekkür etti.

Daha sonra Mesut Duru ve Eraslan Yılmaz, TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi'ni ve bayrağını Gürkan'a verdi.

Törene başkan yardımcıları Muzaffer Karakuş, Mustafa Sayın, Yaşar Karataş, Abdulvahap Şerefhanlı ve Nevzat Aslan, belediyenin birim müdürleri ve çalışanlar katıldı.

Son Güncelleme: 23.02.2016 18:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.