26 Ağustos 2015 Çarşamba 18:24
Belediyenin kurslarına devam eden 12 kişi üniversiteyi kazandı

MALATYA - Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri (MABESEM) bünyesinde açılan kurslara katılan bazı öğrencilerin üniversiteyi kazandığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, MABESEM tarafından açılan kurslar eğitime önemli katkı sunuyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Sanat Galerisi'nde hizmet veren MABESEM'de açılan kursa devam eden öğrencilerden 12'si daha üniversitelerin yetenek sınavında başarı göstererek resim bölümlerinde eğitim görmeye hak kazandı.

Son 4 yılda MABESEM resim kurslarından 50 öğrenci üniversiteye yerleşti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır adına öğrencileri tebrik eden Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İhsan Gençay, kursa katılan öğrencilerin başarılarının bir ömür boyu sürmesini diledi.

Üniversitelerin yetenek sınavlarının hala devam ettiğini belirten Gençay, "Üniversiteli olacak kursiyerlerimizin sayısının daha da artmasını bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Son Güncelleme: 26.08.2015 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.