12 Temmuz 2016 Salı 16:38
Bik Müdürü Karaca'dan Toprak'a Ziyaret

 Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Yakup Karaca, Malatya Valisi Mustafa Toprak’ı ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, bölge illerini ziyaret eden Karaca, beraberinde, İlan Hizmetleri Müdürü İdris Çam, Malatya Basın ilan Kurumu İl Müdürü Nihat Abacı ve Elazığ Basın ilan Kurumu İl Müdürü Murat Yürekli ile Toprak’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Karaca, Basın İlan Kurumunun hazırlamış olduğu basılı materyallerden 'Basın Penceresinden Harb-i Umumi ve Çanakkale' ve ‘Basın İlanlı Asr-ı Hayat’ isimli kitapları Toprak'a hediye etti.

Toprak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dilek ve temennileri için başta Karaca olmak üzere ziyaretçilerine teşekkür etti.

Basın İlan Kurumunun çalışmalarını takip ettiğini ve güzel çalışmalara imza attığını görmekten memnuniyet duyduğunu belirten Toprak, "Basın İlan Kurumu, resmi ilan ve reklam yayınlarıyla özellikle mahalli gazeteleri maddi yönden desteklemesinin yanı sıra yürüttüğü denetleme göreviyle de evrensel etik ve hukuk kurallarını bazı yaptırımlarıyla yerine getirirken basın ve basın mensuplarının haklarını da gözetmesiyle de adilane bir işlevsellik yürütmektedir." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 13.07.2016 18:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.