01 Ağustos 2016 Pazartesi 15:03
Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır'a Ziyaret

Eski İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakırziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre Çakır, makamında gerçekleşen ziyarette, üniversitenin Malatya için önemli bir kurum olduğunu belirterek, Çelik'e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Çakır, belediyelerin, üniversitelerin ve diğer kurumların birlikte hareket etmesinin, uyumlu olmasının o şehrin kalkınmasına, gelişmesine ciddi katkılar sağladığını belirterek, "İnşallah bundan sonra da üniversitemiz Malatya'nın ufkunu açmak için bilimsel anlamda fikir üretmeye devam edecektir. Sayın rektörümüze iki dönmede yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Vatan hainlerinin darbe girişimiyle ülke savunmasını riske atarak büyük bir ihanet içerisine girdiğini aktaran Çakır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetin onurlu ve dik duruşu ile milletin kararlılığıyla darbecilerin oyunlarının bozulduğunu da bildirdi.

Prof. Dr. Çelik ise Çakır'a üniversiteye desteklerinden dolayı teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Hasta yakınları için yapılan konuk evini belediyemizin destekleri ile yaptık. Bunun yanında üniversitemizin yollarının asfaltlanması, kampüsümüzün şehir içme suyuna kavuşmasına kadar birçok alanda destek gördük. Gerek belediyemiz gerekse üniversitemiz daha iyi yerlerde olacak. Ülkemiz sıkıntılı günler geçirdi inşallah bundan sonra ülkemiz bütün kurum ve kuruluşları ile daha güçlü olacak. Milli birlik ve beraberlik içinde şuna buna teslim olmadan, milletin değerlerini önemseyerek, ülke olarak daha iyi çalışmalar yapmaya çalışacağız."

Son Güncelleme: 01.08.2016 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.