04 Ağustos 2015 Salı 14:23
Büyükşehir Belediyesi aldığı yeni araçları tanıttı

MALATYA - Malatya Büyükşehir Belediyesi, aldığı yeni araç ve gereçlerle altyapısını güçlendiriyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yeni alınan iş makinelerinin tanıtımı için Büyükşehir Belediyesi önünde program düzenlendi.

Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı bünyesinde kullanılmak üzere 3 greyder, 2 bekoloder, 1 silindir ve 1 asfalt robotu ile ekipmanlar alındı.

Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, sahadaki sorunları çözmek için araç, gereç ve iş makineleri parkının güçlendirilmesinin gerekli olduğunu ifade etti.

 Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığının kentin bütün ilçelerinde güzel çalışmalar yaptıklarını belirten Çakır, "2015 yılının 6 aylık bölümünde 400 kilometrenin üzerinde yol çalışmaları yaptık. Bu çalışmaların tamamını kendi personelimiz yapıyor. Hiçbirini ihale etmiyoruz. Asfalt altyapısını da kendi tesislerimizde üretiyoruz. Bu üretim ve çalışmalar mali tabloya olumlu yansıyor. Sahada 30'un üzerinde greyderin çalışıyor. Bu filoya 3 greyder daha ekledik. Ayrıca 2 bekoloder, 1 silindir, 1 tuzlama aparatlı asfalt robotu ile sahadaki iş verimliliğini daha da yukarı çıkaracağız" ifadelerini kullandı. 

 

Son Güncelleme: 04.08.2015 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.