14 Nisan 2015 Salı 15:32
Büyükşehir Belediyesi heyeti Darende'de incelemelerde bulundu

MALATYA  - Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen başkanlığındaki teknik heyet, Darende İlçesi'nde incelemelerde bulundu.

Kırsaldaki mahallelerde asfaltlanacak yolları inceleyen heyet, daha sonra Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Emecan, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerin kalkınmasını sağlayacak projeleri bir bir hayata geçirmeye hazırlandığını söyledi. İlçelerde yol hizmetlerinin daha verimli yapılabilmesi için taş ocakları ve asfalt tesisleri kurduklarını anlatan Emecen; "Biri Darende’de olmak üzere 16 taş ocağından 8’ini hizmete aldık, 6’sının ihalesi yapıldı, 2’si ise ihale aşamasında. Bu şantiyelerimiz ilçelerimizde yapacağımız yol ve asfalt çalışmalarının maliyetini düşürecek. Aynı zamanda yerinde üretim yaparak işlerin daha kısa zamanda bitmesini sağlayacak" diye konuştu.

Eser de Büyükşehir Belediyesinin yol başta olmak üzere alt yapıyla ilgili hizmetlerle eksikleri giderecek olmasından son derece memnun olduklarını dile getirdi.

Büyükşehir Belediyesinin güçlü ve etkin bir şekilde hizmet atağına başladığına kaydeden Eser, "Vatandaşlarımızın beklentilerine en güzel biçimde cevap verileceğine inanıyoruz. Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle proje ve çalışmalarımız hayata geçtikçe vatandaşlarımız hizmetleri görüp bundan yararlandıkça memnuniyet artacaktır. İnsanlarımız mutlu bir şekilde yaşamlarını sürdürecektir. Çalışma ve desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'a başta olmak üzere çalışma arkadaşlarına ve tüm ekibine teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandı. 

Ziyaret ve incelemelere Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Mehmet Mert, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı İsmail Nacar, Darende Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Doğan ile diğer yetkililer katıldı.

Son Güncelleme: 14.04.2015 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.