20 Temmuz 2015 Pazartesi 21:32
Büyükşehir Belediyesi, İnönü Stadı'nı PTT 1. Lig'e hazırlıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Malatyaspor'un maçlarını oynayacağı İnönü Stadı'nı PTT 1. Lig'e hazırlıyor. 

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi, İnönü Stadı'nı tadilata aldı. 

Yeni stadın sezon açılışına yetişmemesi nedeniyle İnönü Stadı’nda başlatılan tadilatlar, Türkiye Futbol Federasyonunun talep ve standartları da göz önünde bulundurularak yapılıyor.

Bu kapsamda, ön cephe sıva tamiratı, kapalı tribün koridorları sıva tamiratı, tribünlerin boyanması, açık döşemeler tamirat ve su yalıtımı, engelli taraftar giriş kapısı, sahanın temizliği, merdivenlerin tadilatı, sundurmaların montesi bitirilirken, engelli tribününün yenilenmesi, bozulan zeminlerin tamiratı, koltukların değiştirilmesi, acil çıkış kapılarının onarımı, ayrım panellerin tamir çalışmaları ise devam ediyor.

Statta yapılan genel yalıtım, tesisat, sıva, boya, demir işleri, söküm ve montaj işlerinin bir an önce bitirilmesi için çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

Son Güncelleme: 20.07.2015 21:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.