21 Nisan 2015 Salı 14:47
Büyükşehir Belediyesinden Doğanşehir'e çocuk ve dinlenme parkı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir İlçesi Erkenek Mahallesi'ne içerisinde sağlıklı yaşam için spor sahaları ve spor aletlerinin de bulunduğu çocuk ve dinlenme parkı yapıyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, alt yapı ve yol hizmetlerini hızlı bir şekilde devam ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde vatandaşların dinlenme, eğlenme ve spor yapmaları amacıyla park yapma projesini hayata geçiriyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Doğanşehir ilçesi Erkenek Mahallesi'ne yapılacak yaklaşık 7 bin 200 metrekarelik park içerisinde, 940 metrekarelik futbol sahası, 145 metrekarelik basketbol sahası, 150 metrekarelik voleybol sahaları ile 230 metrekarelik alanda spor kompleksi ve fitnees alanı, çocuk oyun alanları, koşu yolları, 650 metrekarelik yeşil alan bulunuyor.

Son Güncelleme: 21.04.2015 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.