20 Aralık 2015 Pazar 17:40
Büyükşehir Belediyesinden dolandırıcılık

 Malatya Büyükşehir Belediyesince, son günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın da ismi kullanılarak dolandırıcılık yapıldığı belirterek, vatandaşların  dikkatli olmaları istendi.

Malatya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, son zamanlarda Büyükşehir Belediyesi, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Genel Sekreter yardımcıları ve Belediye yetkilileri adına, iş adamları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların aranarak, çeşitli yardım talepleri adı altında dolandırıcılık yapıldığına dair duyumlar alındığı aktarıldı.

Vatandaşların iyi niyet duygularını suistimal eden dolandırıcılarla ilgili gerekli idari ve hukuki işlemlerin Büyükşehir Belediyesince başlatıldığı kaydedilen açıklamada, Çakır'ın müdahil olduğu herhangi bir yardım kampanyasının bulunmadığının vurgulandı. 

Açıklamada, "Hiçbir surette Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve belediye yetkililerimizin müdahil olduğu herhangi bir yardım kampanyası söz konusu değildir. Böyle bir  durumla karşılaşan hemşehrilerimizin, durumu hemen emniyet güçlerimize ve adli makamlara intikal ettirmeleri hususunda gerekli hassasiyeti göstermeleri önemle rica olunur" ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 20.12.2015 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.