31 Temmuz 2016 Pazar 13:43
Büyükşehir Belediyesinden Erkenek Mahallesine Park

Malatya Büyükşehir Belediyesince Doğanşehir ilçesine bağlı Erkenek Mahallesine park yapıldığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi, kırsalda da hizmet standartlarını yükseltiyor.

Kale ilçesi Kıyıcak Mahallesinde park yaparak hizmete sunan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Doğanşehir ilçesine bağlı Erkenek Mahallesinde de aynı güzellik ve büyüklükte bir park düzenleme çalışması yaparak vatandaşların hizmetine sundu.

Özellikle yazlıkçıların yoğun olarak ikamet ettikleri Erkenek Mahallesinde 6 bin 650 metrekare alan üzerine yapılan ve hizmete giren park, ilk günden itibaren her kesimin yoğun ilgisine maruz kalıyor. Yürüyüş yolları, futbol ve basketbol sahası, fitnes alanları, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar, pergole, kamelyalar, su kanalı, aydınlatma ve oturma gruplarının yer aldığı park, aynı zamanda yetişmiş ağaçlarla da ayrı bir güzellik taşıyor.

Vatandaşlar, yapılan hizmetten dolayı belediyeye teşekkür etti.

buyuksehir-belediyesinden-erkenek-mahallesine-park.jpg

Son Güncelleme: 31.07.2016 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.