07 Eylül 2015 Pazartesi 15:00
Büyükşehir Belediyesinden inceleme ve istişare gezileri

Malatya Büyükşehir Belediyesince, ilçelerdeki sorunların tespiti için inceleme ve istişare gezileri düzenlendiği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı yetkililerince Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın talimatları doğrultusunda Akçadağ ilçesinde inceleme, bilgilendirme ve istişare çalışmaları yürütüldü.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Alican Bozkurt başkanlığındaki çalışmalara Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesindeki şube müdürleri de iştirak etti.

Bozkurt ve beraberindeki heyet, Akçadağ Kaymakamı Serdar Demirhan ve Belediye Başkanı Ali Kazgan'ı ziyaret etti.

Program kapsamında, ilçelerdeki iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatları ve denetim konularında ilgili mevzuatlar anlatıldı. İhalesi yapılan yakında hizmete girecek Malatya Entegre Çevre Projesi kapsamında Akçadağ ilçesine kurulacak aktarma istasyonunun yeri seçildi. Haşereyle mücadele konuları ele alındı.

Bozkurt, bütün ilçeleri gezeceklerini belirterek, bilgiler vereceklerini, istişarelerde bulunacaklarını kaydetti.

 

Son Güncelleme: 07.09.2015 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.