08 Eylül 2015 Salı 20:12
Büyükşehir Belediyesinden kaldırım çalışması

Malatya Büyükşehir Belediyesince kaldırım çalışması yürütülüyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Büyükşehir Belediyesince Çevre Yolu'nun Mişmiş Park Fuar Alanı girişi ve İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Kavşağı arasında kalan bölümde taraklı beton kaldırım çalışmalarına başlandı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında bölgede 3 bin 750 metre uzunluğundaki yolun iki tarafına 2 metre genişliğinde taraklı beton kaldırım yapılacak.

Çalışmalar kapsamında bugüne kadar 2 bin metreküp stabilize dolgu yapıldı.

Stabilize dolgu zemin üzerine kaldırım çökmelerinin önlenmesi ve daha dayanıklı olması için hasır çelik döşendikten sonra beton dökülüyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çalışmaların sürdüğü yol güzergahında yeşil doku oluşturmak amacıyla 9 metre aralıklarla fidan dikimi için yer bıraktı.

Dikimi gerçekleştirilecek fidanların sulanması için kaldırım çalışmalarının başladığı günden beri bin metre sulama sistemi döşendi. 

Öte yandan Mişmiş Park Fuar Alanı girişi ve yapımı devam eden Malatya Arena Stadı devamındaki kavşağa kadarki kısımda orta refüjde toprak tesviye çalışması bitme aşamasına getirildi. Belediye ekipleri, burada da fidan dikimi ve çimlendirme yapacak.

 

Son Güncelleme: 08.09.2015 20:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.