09 Nisan 2015 Perşembe 18:39
Büyükşehir Belediyesinden, Yeni Malatyaspor'a destek

MALATYA  - Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Malatyaspor'un antrenman sahasının bakım ve onarım işlerini yapıyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'te yar alan Yeni Malatyaspor'un Turgut Özal Tabiat Parkı içinde bulunan Nurettin Soykan Tesisleri antrenman sahasının bakım ve onarım işlerini belediye yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi, antrenman sahasında ilk olarak drenaj çalışmaları yaptı. Drenaj çalışmalarını büyük oranda tamamlayan belediye, çalışmaların ikinci aşaması olan alt temel malzeme serim işine başladı. Çalışmaların devamında, Yeni Malatyaspor Kulübüyle koordineli bir şekilde antrenman sahasında çimlendirme çalışmaları yapılacak.

Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından başlanılan ikinci etap çalışmalarda, iş makineleri antrenman sahasında toprak tasfiye çalışmaları yapıyor. Bu çalışmanın devamında, alt temel malzemesi serilerek zemin çimlendirmeye hazır hale getirilecek.

Çimlendirme çalışmaları da Yeni Malatyaspor Kulübü ile Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekiplerinin işbirliğiyle yapılacak.

Son Güncelleme: 09.04.2015 18:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.