22 Ocak 2016 Cuma 14:38
Çağrı Merkezi Geçen Yıl 140 Bin Başvuru Yapıldı

  Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren çağrı merkezine geçen yıl 140 bin başvuru yapıldığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşların zaman kaybetmeden belediyeye gelmeden istek, talep ve şikayetlerinin karşılanması amacıyla hizmet veren çağrı merkezi haftanın 7 günü 24 saat kesintisiz hizmet veriyor.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Halkla İlişkiler ve Tanıtım Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren 444 51 44 numaralı çağrı merkezine geçen yıl 140 bin dolayında başvuru yapıldı. Başvuruların 24 bine yakını şikayetlerden oluşurken, geri kalan 116 bini ise öneri, bilgi ve rehberlik gibi taleplerden oluştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çağrı merkezi sayesinde vatandaşların yorulmadan ve zaman kaybetmeden istek ve şikayetlerini belediyeye bildirdiklerini kaydetti.

Her alanda çözüme yönelik hizmetler üreten belediyelerinin çağrı merkeziyle vatandaşların istek ve şikayetlerine kulak verdiğini aktaran Çakır, "Şikayet ve sorunların çözümünde çok etkili olan merkezimiz, geçen yıl gelen 24 bin dolayındaki şikayeti, yüzde 98 oranında sonuçlandırarak büyük bir başarıya imza atmıştır" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 23.01.2016 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.