28 Şubat 2016 Pazar 14:58
Çakır, Trambüs Bakım İstasyonu'nu Gezdi

 Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Trambüs Bakım İstasyonu'nu gezdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, Genel Sekreteri Arif Emecen ve Ulaşım Hizmetleri AŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı ile birlikte, yeni satın alınan 2 trambüste incelemelerde bulundu.

Çakır, trambüsün toplu taşımada vatandaşlarca benimsendiğini ve yoğun talep gördüğünü belirtti.

Trambüslerle hedeflediklerinin üzerinde yolcu taşıdıklarını kaydeden Çakır, "Hem çevre dostu olması, hem de yakıt tasarrufundan dolayı hedeflerimize ulaşmış durumdayız. Yeni gelecek araçlarımızla birlikte ulaşımı daha konforlu ve rahat bir hale getirmiş olacağız" açıklamasında bulundu.

Son olarak aldıkları 10 trambüsten 2'sini teslim aldıklarını aktaran Çakır, şunları kaydetti:

"8 trambüsümüzün de sefere girmesiyle özellikle üniversitede yolcu yığılmalarının yaşandığı saatlerde ulaşım hizmetini daha yoğun ve hızlı bir şekilde vermiş olacağız. Halkımızın toplu ulaşıma taleplerini yerine getirmek için çalışmalarımızı sürdüreeceğiz."

Çakır, istasyondaki kumanda merkezini de denetleyerek, burada araçların duraklara giriş ve çıkış saatleri, aldıkları yolcu sayısı ve hızlarıyla güzergahlardaki trafik yoğunluğunun izlendiğini kaydetti.

Son Güncelleme: 29.02.2016 13:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.