29 Mayıs 2016 Pazar 11:58
Çakır, Yapımı Devam Eden Mezbahaneyi İnceledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Darende'de yapımı devam eden mezbahanede incelemede bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çakır, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, AK Parti Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ile Darende'de yapımı devam eden mezbahanede inşaatıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Hijyen ve standartlara uygun bir mezbahaneyi Darende'ye kazandırmak için çalıştıklarını belirten Çakır, mezbahanenin yapımının büyük oranda tamamlandığını ifade etti.

Doğanşehir Belediyesinin canlı hayvan pazarının inşaatının da sürdüğünü aktaran Çakır, "Darende ve Doğanşehir’deki mezbahane inşaatlarımız fiziki olarak tamamlandı. Nezih, hijyen ve standartlara uygun bir binayı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. 11 ilçemizin tamamında mevcut mezbahanelerin bakım ve onarımlarını yaparak standartlara uygun hale getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Darende Belediye Başkanvekili Durmuş Doğan ise mezbahanenin hizmete girmesiyle ilçenin hijyenik ve sağlıklı bir mekana kavuşacağını kaydetti.

Son Güncelleme: 30.05.2016 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.