12 Mayıs 2015 Salı 19:32
Çalık ve Çakır, Hekimhan ilçesinde incelemelerde bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Ahmet Çakır, Hekimhan ilçesinde kurulan taş ocağında incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çalık, Kurşunlu Mahallesi'nde bulunan taş ocağındaki incelemeleri sırasında yaptığı konuşmada, Malatya'nın ilçelerine kurulan 16 taş ocağı ve asfalt şantiyesinin altyapı sorunlarını ortadan kaldıracağını belirtti.

Çalık, Köy Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında ilçeler için birçok hizmet ürettiklerine değinerek, "Büyükşehir Belediyemiz çıtayı daha yukarıya taşıyarak yerinde üretim yapıyor. Yani az maliyetle, kaliteli iş üretiyor. 'Büyükşehir olunca ne değişecek?' diyenler bu tesisleri görerek neyin değiştiğini ve nelerin olacağını görebilirler. Bu sürecin güzel örneklerinden biri. Şahsım ve Malatyalılar adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'a teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakır da Kurşunlu Mahallesi'nde 60 kilometrenin üzerinde yol yapılacağını belirterek, bu yol ağının birçok mezraya hizmet edeceğini aktardı.

Taş ocağında bölgede yapılacak yol çalışmalarının temel malzemesini ürettiklerini kaydeden Çakır, "Yeni aldığımız iş makineleri bize hem zaman kazandırıyor, hem de seri malzeme üretimi yapıyor. Taş ocaklarımızın tamamı hizmete girdiğinde bütün ilçelerimizin yol sorununu planlanan takvime göre ortadan kaldıracağız. Bu sorunlar çözüldükten sonra ilçelerimizde ulaşım daha da kolay olacak" açıklamasında bulundu.

Son Güncelleme: 12.05.2015 19:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.