25 Mart 2015 Çarşamba 13:08
Çanakkale Zaferi ve Cevat Çobanlı Paşa Konferansı

MALATYA (AA) - Arapgir ilçesinde Çanakkale Zaferi ve Cevat Çobanlı Paşa Konferansı düzenlendi.

İlçe belediyesi tarafından İnönü Üniversitesi Arapgir Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansa, İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bölümünden Doç. Dr. Recep Dündar katıldı. 

Dündar, "Çanakkale Deniz Muharebeleri ve Cevat Çobanlı Paşa" konulu konferansında, Çanakkale Zaferi'ni anlattı.

Okullarda öğretilen tarih kitaplarında bazı şahsiyetlerin anlatımında eksik kalındığını ileri süren Dündar, Arapgirli Cevat Çobanlı Paşa'nın da bu şahsiyetlerden biri olduğunu söyledi. 

Konferansa, Kaymakam Tekin Erdemir, Belediye Başkan Vekili Basri Aknar, Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir, İlçe Müftüsü Ertuğrul Akın, İnönü Üniversitesi Arapgir Meslek Yüksekokulu Müdürü Dursun Özgüler, öğretim görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

 

 

canakkale-zaferi-ve-cevat-cobanli-pasa-konferansi.jpgcanakkale-zaferi-ve-cevat-cobanli-pasa-konferansi-001.jpgcanakkale-zaferi-ve-cevat-cobanli-pasa-konferansi-002.jpg

Son Güncelleme: 25.03.2015 13:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.