09 Nisan 2016 Cumartesi 15:38
Chp Arguvan İlçe Teşkilatı Kahvaltıda Bir Araya Geldi

CHP Arguvan ilçe örgütü birlik, beraberlik kahvaltısı düzenledi.

Arguvan Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen kahvaltıdan sonra konuşan Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, ilçede dayanışma ruhuyla hareket etmek amacıyla düzenlenen bu tarz programları önemsediğini söyledi.

CHP Arguvan İlçe Başkanı Ulaş Çopur ise CHP açısından son derece verimli olan toplantının ana temasının birlik ve beraberlik olduğunu belirterek, "CHP Arguvan İlçe yönetimi olarak parti içerisindeki birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla kahvaltı düzenledik" diye konuştu.

Kahvaltıya, CHP Arguvan İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Arguvan Belediye Meclisi üyeleri ve Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan İlçe Örgütü Kadın Kolları üyeleri ile Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan İlçe Örgütü Gençlik Kolları üyeleri katıldı.

Son Güncelleme: 10.04.2016 14:27
Anahtar Kelimeler:
ChpKahvaltıArguvan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.