17 Nisan 2015 Cuma 19:05
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba esnafı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, İnönü Caddesi esnafını ziyaret etti.  

CHP Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesi ziyaretlerine devam eden Ağbaba, İnönü Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Ağbaba, Malatya esnafının ve çiftçisinin kan ağladığını öne sürerek, "Malatya'da maalesef üreten bir tek kurum kalmadı. Arkamızda eski tekel fabrikası duruyor. Burada esnafta, çalışan da ekmek yiyordu. Şimdi kapatıldı, alışveriş merkezi yapılıyor. Geçmişte Sümer Fabrikası kapatılmış ve o alan satılmıştı. Orada da bir alışveriş merkezi kuruldu. Maalesef Malatya'ya bir faydası yok" ifadelerini kullandı.

Malatya'nın her seçimde iktidar partisine oy verdiğini ancak karşılığını alamadığını iddia eden Ağbaba, "Dört yıldan beri CHP'li, MHP'li, HDP'li, AKP'li herkese hizmet ettim. Hiç kimseyi ayırmadan hizmet ettim ve mecliste sesi oldum. Dört yıl sonra buradayım ve herkesten oy istiyorum. CHP'de seçilecek milletvekilleri bu makus talihi yok edecek" değerlendirmesinde bulundu.

Son Güncelleme: 17.04.2015 19:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.