24 Nisan 2015 Cuma 18:36
Çim hokeyi Malatya grup müsabakaları sona erdi

MALATYA  - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Malatya'da düzenlenen Okul Sporları Genç Erkekler ve Genç Kızlar Çim Hokeyi grup müsabakaları sona erdi.

Yeşiltepe sentetik çim sahadaki müsabakalara Gaziantep, Osmaniye, Konya, Ordu, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Malatya ve Muğla'dan, 7 erkek ve 4 kız okul takımı katıldı.

Müsabakalar sonunda erkeklerde, Gaziantep Şehit Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Kahramanmaraş TOKİ Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise ikinciliği elde etti.

Kızlarda ise Diyarbakır Yolaltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ilk sırada yer alırken, Osmaniye Atatürk Anadolu Lisesi ise ikinci oldu.

Türkiye Hokey Federasyonu (THF) Merkez Hakem Kurulu Başkanı Okan Sarı, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızlar ve erkeklerde başarılı olan ikişer takımın, 7-12 Mayıs tarihlerinde Osmaniye'de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na katılacağını söyledi.

Son Güncelleme: 24.04.2015 18:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.