10 Mayıs 2016 Salı 11:48
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Malatya Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kente değer katan projeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açmasının kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Çakır, AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti İl Başkanlığında basın toplantısı düzenledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Malatya'da ağırlamaktan gurur duyduklarını belirten Çakır, ziyareti kapsamında belediyenin çalışmalar hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bilgi verdiklerini aktardı.

Erdoğan'ın belediyenin 7 önemli tesisinin açılışını gerçekleştirdiğini anımsatan Çakır, "Malatya'ya değer katan projelerdir. Bu projeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açması bizi gururlandırdı." dedi.

Çalık da Mardin’in Nusaybin ilçesinde güvenlik kuvvetlerinin sürdürdüğü operasyonlarda teröristler tarafından bir binaya yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kılınç’a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ailesine baş sağlığı diledi.

Türkiye'nin büyük devlet olduğunu dile getiren Çalık, "Türkiye'yi karıştırmaya çalışanların olduğunu biliyoruz. Terörle mücadeleyi sonuna kadar devam ettireceğimizi bir kez daha ifade ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti büyük devlet. Terör saldırılarında uluslararası güçlerin de Türkiye üzerindeki, oyunlarını bozacak güce sahip." diye konuştu.

Malatya'daki Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgisinin tüm ülkeye yansıdığını belirten Çalık, "Cumhurbaşkanımızın gelişiyle 500 milyon lira tutarında projelerin açılışını yaptık." dedi.

Kahtalı da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Malatya halkının büyük teveccüh ve coşkuyla karşıladığını söyledi.

Erdoğan'ın katılımıyla toplu açılış töreni gerçekleştirildiğini hatırlatan Kahtalı, Erdoğan'ın ağırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise Malatyalının Erdoğan'ı kente yakışır bir şekilde karşıladığını kaydetti.

Toplantıya AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan da katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Malatya Ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Malatya Ziyareti

Son Güncelleme: 13.05.2016 16:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.