11 Temmuz 2015 Cumartesi 14:04
Darende Kaymakamı Kuş, MOBESE merkezini inceledi

MALATYADarende Kaymakamı Bünyamin Kuş, İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (MOBESE) Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Kuş, MOBESE Merkezini ziyaret ederek, İlçe Emniyet Müdürü Arif Köse’den bilgi aldı. 

Darende’nin doğuyu batıya bağlayan karayolu güzergahında bulunduğunu anımsatan Kuş, ilçenin güvenliğinin artırılması ve kontrollerin daha sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için plaka sorgulama sistemine sahip 5'i hareketli 13'ü sabit kameranın MOBESE Merkezi’nde 24 saat hizmet vereceğini söyledi.

Kuş, sistemi daha da geliştireceklerini belirterek, "İlçemizde emniyet ekiplerimiz ve jandarma teşkilatımız huzur ve güvenliği sağlamak adına başarılı bir şekilde çalışıyor. MOBESE suçların işlenmeden önce önlenebilmesi, işlenmiş suçların tespiti ve suç faillerinin yakalanması konusunda daha etkin ve seri olacak. Bu sistemle, trafik akışının düzenlenmesi, emniyet hizmetlerin şeffaflaşması, vatandaşlarımızın kamu görevlilerine olan güveninin pekişmesi ve halkımızın güvenliğini maksimum düzeye çıkartmak amaçlanmıştır" diye konuştu. 

Sistemin Darende’ye kazandırılmasında emeği bulunan herkese teşekkür eden Kuş, ayrıca izleme ekranlarında zoom yapabilen kameraları test ederek örnek araç takipleri gerçekleştirdi.

Darende Kaymakamı Kuş, MOBESE merkezini inceledi

Darende Kaymakamı Kuş, MOBESE merkezini inceledi

Darende Kaymakamı Kuş, MOBESE merkezini inceledi

Son Güncelleme: 11.07.2015 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.