26 Temmuz 2016 Salı 10:33
Darende Kaymakamı Türk, Gazi Ailesini Ziyaret Etti

 Darende Kaymakamı Ali Türk, Bitlis'te terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda, el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu bir ayağını kaybeden gazi Kürşat Özden'nin ailesini ziyaret etti.

Türk, beraberinde ilçe protokolü ve siyasi parti başkanlarıyla, halen GATA'da tedavisi süren Uzman Çavuş Kürşat Özden’in Balaban mahallesinde yaşayan babası Mehmet Özden ve annesi Hayriye Özden'e geçmiş olsun dileklerini iletti.

Burada konuşan Türk, gazilik mertebesinin her kula nasip olmayacak kadar kutsal bir makam olduğunu belirterek, gazi ailesinin her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Baba Özden de gazi oğlu Özden'in 10 çocuğundan en küçüğü olduğunu söyledi.

Oğlunun Bitlis'te yaşadıklarını anlatan Özden, "Oğlum gizlenmiş patlayıcıya bastığında hemen arkadaşlarına 'yatın' diye bağırmış. Arkadaşları hemen yatmış fakat birbirine bağlı patlayıcılar infilak edince iki arkadaşı şehit düşmüş. Oğlum patlamadan hemen sonra metanetini koruyarak ayaklarındaki ağır yaraya aldırış etmeden arkadaşlarının durumu öğrenmeye çalışmış. Sonrasında ise müdahale edilerek helikopterle sevk edilmiş." diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren baba Özden, Kaymakam ve beraberindekilere teşekkür etti.

Ziyarete katılan Balaban Jandarma Karakol Komutan Bülent Kaya, İlçe Emniyet Müdürvekili Ergün Taşkıran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, Müftü Ahmet Varol, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, CHP İlçe Başkan Vekili Muzaffer Keleş, MHP İlçe Başkanı Hasan Şentürk, BBP İlçe Başkanı Ali Gök de aileye geçmiş olsun dileklerini iletti.darende-kaymakami-turk,-gazi-ailesini-ziyaret-etti.jpgdarende-kaymakami-turk,-gazi-ailesini-ziyaret-etti.jpg

Son Güncelleme: 26.07.2016 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.