02 Ağustos 2016 Salı 13:28
Darende Myo Yurt Binası Kiraladı

 İnönü Üniversitesi Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu (MYO), üniversitede öğrenim görecek kız öğrencilerin barınma ihtiyacını karşılamak için yurt binası kiralandı.

Yüksekokuldan yapılan açıklamada, Darende Bekir Ilıcak MYO'nun öğrenci kapasitesinin her geçen yıl arttığı belirtildi.

Öğrencilerin barınma ihtiyacının karşılanması amacıyla İnönü Üniversitesi Rektörlüğünce Sungur Mahallesinde yeni inşa edilen özel bir yurt binasının öğrenciler için kiralandığı belirtilen açıklamada, "Son derece modern ve estetik bir bakış açısıyla yapılan yurt binasında, 70 kız öğrencimiz barındırılacak. Kısa bir süre içerisinde yatak, baza, dolap ve mutfak malzemeleri gibi tüm donanımı tamamlanarak öğrencilerimizin hizmetine sunulacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, MYO'da optisyenlik, gıda işleme ve inşaat olmak üzere 3 bölüme de öğrenci kayıtlarının yapıldığı hatırlatıldı.

Son Güncelleme: 02.08.2016 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.