11 Mayıs 2015 Pazartesi 13:46
Darende'de Anneler Günü kutlaması

MALATYA  - Malatya'nın Darende ilçesinde Anneler Günü dolayısıyla Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser tarafından kutlama program düzenledi. Program kapsamında Psikolog yazar Banu Yaşar, annelere “Çocuk Eğitiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler” konulu konferans verdi.

Tiryandafil Otel’de gerçekleştirilen programın açılışında konuşan Eser, annelerin kıymetinin bir güne sığdırılamayacak kadar büyük olduğunu belirtti.

Annelerin evlatlarını yetiştirirken pek çok cefalar çektiğini ifade eden Eser, "Sizin yetiştirdiğiniz evlatlar, bu vatanı koruyorlar. Gördüğünüz, bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız sizlerin duası sayesinde başarılı. Ülkemiz ileri gidiyorsa, kimse parçalayamıyorsa, bunların arkasında siz güzel annelerin duası yatıyor. Bizler, bunun için size her zaman minnettarız. Peygamber efendimiz 'Cennet Anaların Ayaklarının Altındadır' diyor. Demek ki sizin kutsiyetiniz, öneminiz o kadar büyük. Bizim bu yüzden saygımız size karşı sonsuz” diye konuştu.

Katılımcıların Anneler Günü'nü kutlayan Eser, “Siz anneler, geleceğin mimarları çocuklarınızı vatana, millete faydalı yetiştirirseniz, gelecek her zaman parlak olacaktır” dedi. 

Eser, annelere karanfil dağıttı, psikolog yazar Banu Yaşar’ın kitaplarını hediye etti. 

Daha sonra psikolog yazar Banu Yaşar, annelere çocuklarını yetiştirirken yapılan yanlışlar ve dikkat edilmesi gereken hususları anlattı. 

Son Güncelleme: 11.05.2015 13:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.