24 Nisan 2015 Cuma 21:30
Darende'de Kutlu Doğum Haftası

MALATYA  - Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla din görevlileriyle biraraya geldi.

Tiryandafil Otel'de düzenlenen toplantıda konuşan Eser, camiler ve Kur’an kursları için kendilerine yapılan taleplere belediye olarak yardımcı olmaya çalıştıklarını belirtti. 

Din görevlilerinin birlik ve beraberlik konusunda toplumda yapı harcı görevi yürüttüğünü ifade eden Eser, "Birlik beraberliğimizin korunmasında sizlerin emeği yadsınamaz. Darende Belediyesi olarak her zaman yanınızda, hizmetinizde olacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum” dedi.

İlçe Müftüsü Ahmet Varol da müftülük hizmetlerinde belediyenin sürekli desteğini gördüklerini kaydederek, Eser'e teşekkür etti. Varol, geçen yıl belediyeyle imzaladıkları protokol çerçevesinde cami ve Kur’an kurslarının temizliği ve bakımının belediye tarafından yapıldığını anımsattı. 

Toplantıda, din görevlileriyle sohbet eden Eser, camiler ve çevrelerinde gördükleri sorunlara ilişkin görevlilerden bilgiler aldı.

Darende'de Kutlu Doğum Haftası

Son Güncelleme: 24.04.2015 21:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.