30 Ağustos 2015 Pazar 11:37
Darende'de mahalle konağı ve Kuran kursu açıldı

MALATYA  - Malatya'nın Darende ilçesinde hayırsever iş adamı tarafından yaptırılan Köşger Hafız Efendi Kuran Kursu ve Vehbi Güzel Mahalle Konağı'nın açılışı yapıldı.

İş adamı Vehbi Güzel'in İbrahimpaşa Mahallesi'ne yaptırdığı aynı binadaki kurs ve konağın açılışını Darende Kaymakamı Ali Türk, Belediye Başkanı Süleyman Eser, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, ilçenin eski belediye başkanları ve Vehbi Güzel yaptı.

Burada konuşan Kaymakam Türk, Darende'de hayırseverlerce yaptırılan yapıların sayısının çok olduğunu belirterek, "Darendelilerin hayırda yarıştığını gördüm. Bu insanlara öncülük etmeye çalışacağım" dedi.

Süleyman Eser de Vehbi Güzel'e teşekkür etti.

Vehbi Güzel ise mahalleye kazandırdığı binada önemli faaliyetlerin yapılacağını kaydetti.

Mahalle sakinlerinden Hilmi Keyhıdır, böyle güzel bir yapıyı ilçeye kazandırdığı için Vehbi Güzel ve ailesine teşekkür etti.

Darende'de mahalle konağı ve Kuran kursu açıldı

Darende'de mahalle konağı ve Kuran kursu açıldı

Son Güncelleme: 30.08.2015 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.