22 Nisan 2016 Cuma 11:38
Darende'de Siyer-i Nebi Yarışması

Malatya'nın Darende ilçesinde Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri için Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Siyer-i Nebi yarışması düzenledi. Yarışmada dereceye girenlere bisiklet hediye edildi.

Darende Mesleki Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte, ilkokul öğrencilerince okunan dua, şiir ve ilahilerin ardından Hazreti Muhammed'in hayatını anlatan kısa oratoryo gösterisi yapıldı.

Okul Müdürü Mehmet Boyraz, etkinlikte yaptığı konuşmada, Kutlu Doğum Haftası'nda toplumun her kesimince Hazreti Peygamber'i anmak ve anlamak için etkinlikler düzenlendiğini belirtti.

Bu ayda düzenlenen programların birbirinden değerli olduğunu kaydeden Boyraz, "Bu programlarda alemlere rahmet olan Peygamber Efendimiz anılıyor ve anlatılıyor. Okulumuzun birbirinden değerli, kalbi temiz öğrencileri, duygu dolu anları bizlere yaşattığı için onları muhabbetle kucaklıyorum. Onlar size bu programı hazırlamadan önce Peygamber efendimizin hayatını defalarca okudu. Yaşayarak bizlere sunan miniklerimle gurur duyuyorum." dedi

Ailelerin duygu dolu anlar yaşadığı program sonunda, okul öğrencileri arasında düzenlenen Siyer-i Nebi yarışmasında dereceye giren 10 öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Son Güncelleme: 22.04.2016 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.