04 Nisan 2016 Pazartesi 12:18
'Denetimli Serbestlik' Makale Yarışması

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulları Başkanlığınca İnönü Üniversitesi öğrenci ve öğretim görevlileri arasında düzenlenen "Denetimli Serbestlik" konulu makale yarışması sonuçlandı.

Malatya Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, seçici kurul tarafından yapılan değerlendirmede İnönü Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğrencilerinden Emine Güngör birinci, Nesrin Sağlam ikinci ve Adile Kenç ise üçüncü oldu.

Bu kapsamda dereceye girenler, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ve Ticaret ve Sanayi Odasının desteğiyle ödüllendirildi.

Malatya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Abdulkadir Gündem, dereceye girenlere ayrıca plaket verdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gündem, Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün yapılanma sürecini tamamlamasıyla adalet sistemi içerisinde önemli bir yer edindiğini, ilerleyen dönemlerde de farklı çalışma alanları ve uygulamalarıyla etkinliğini artıracağını belirtti.

Cumhuriyet Savcısı Cengiz Güler de Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi verdi, yakın zamanda eski hükümlülere yönelik "Elektrik kaynakçılığı" projesinin başlayacağını kaydetti.

Son Güncelleme: 04.04.2016 19:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.