21 Haziran 2015 Pazar 16:16
Doğanşehir'deki heyelan

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Doğanşehir ilçesinde heyelan meydana gelen mahallede incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, Gücük Mahallesi'ndeki incelemelerinin ardından heyelandan zarar gören vatandaşları ziyaret etti.

Çakır, olayda can kaybı olmamasından duyduğu mutluluğu belirterek, yaraların en kısa zamanda sarılacağını bildirdi.

Evlerin oturulamaz halde olduğunu kaydeden Çakır, "Belediye olarak ilgili kurumlarla gerekli müdahaleyi yaptık. Şu an alınması gereken geçici tedbirler alındı. Burada yaşayan vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda nereye yerleşileceklerine dair hızlı bir çalışma yapılması gerekiyor. Çünkü kış mevsimine 3-4 ay var. Olayın afet kapsamına alınarak gerekli işlemlerin yapılması gerekiyor. Biz de takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Çakır, mahalle halkının ihtiyaçlarını gidermek için geldiğini belirtti.

Çakır'a Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Özgür Özdemir ve Büyükşehir Belediyesinin bazı daire başkanları eşlik etti.

Son Güncelleme: 21.06.2015 16:17
Anahtar Kelimeler:
Doğanşehirdeki Heyelan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.