26 Mayıs 2016 Perşembe 16:13
Doğanşehir'deki Mezbahane İnşaatında Sona Gelindi

Malatya Büyükşehir Belediyesince Doğanşehir ilçesinde yaptırılan mezbahane inşaatında son gelindi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Doğanşehir ilçesi Savaklı mevkisinde AB uyum programı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının mezbahane yönetmeliğine uygun inşa edilen Doğanşehir mezbahanesinin kaba inşaatı büyük ölçüde tamamlandı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında yaklaşık 400 metre kapalı, 110 metrekare de açık alanı bulunan binanın dış cephe çalışmaları bitme aşamasına getirildi.

Mezbahanenin dış kısmında büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için ayrı ayrı padoklar bulunuyor.

İçerideyse ayrı ayrı büyükbaş ve küçükbaş hayvan kesim yerleri, ikiz ray sistemi, 2 tane 15 metrekarelik, bir tane 26 metrekarelik soğuk hava odalarıyla odalardan oluşuyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Doğanşehir için önemli bir hizmeti gerçekleştirdiklerini belirterek, tesisin yakında hizmete açılacağını kaydetti.

Doğanşehir'deki Mezbahane İnşaatında Sona Gelindi

Doğanşehir'deki Mezbahane İnşaatında Sona Gelindi

Doğanşehir'deki Mezbahane İnşaatında Sona Gelindi

Son Güncelleme: 27.05.2016 23:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.