24 Mayıs 2015 Pazar 14:46
DSİ, Darende'ye 2 köprü yapıyor

MALATYA  - Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ), Malatya'nın Darende ilçesine yapmayı planladığı 2 köprünün inşasına başladı.

Tohma Çayı'nın ilçe merkezi ve Nadir Mahallesi arasındaki kesimlerine yapılacak köprülerin trafiği rahatlatarak alternatif güzergah olması planlanıyor.

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, köprü inşaatlarında incelemelerde bulundu, yüklenici firma yetkilisinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yeni köprülerin trafik sorununun çözümüne büyük katkı sağlayacağını belirten Eser, "Köprüler trafiğin yoğun olduğu alanlarda ciddi rahatlama sağlayacak. Şu anda ilçe merkezinde araçlar, giriş çıkışı tek köprüden yapıyor. Bu sorunu çözmek için başlatılan girişimler sonucu bu 2 köprünün yapımına başladık. İnşallah 2 ay gibi kısa bir sürede yapım tamamlanacak ve köprüler ulaşıma açılacak" diye konuştu.

Eser, 10 metre genişliğinde, 23 metre uzunluğunda düşünülen köprülerin yaklaşık bir milyon liraya mal olacağını kaydederek, "İlçe merkezi kadar Malatya istikametindeki kesimlerde de ulaşımı rahatlatacak" dedi.

DSİ, Darende'ye 2 köprü yapıyor

DSİ, Darende'ye 2 köprü yapıyor

DSİ, Darende'ye 2 köprü yapıyor

Son Güncelleme: 24.05.2015 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.